Earth Hour 2009 menghampakan!!!

Salam… hari nie semperna earth hour yg pertama kalinye dibuat kt malaysia…so aku bg la sapot yg sangat tersapot…aku g beli baju earth hour tu, pastu aku dok carik la lilin kt uma nie…penat aku dok tebongkok2 kt bawah singki uma aku tu haaaa, dalam lemari aku carik…dlm toilet, tapi ta jmp gak…aku usaha lagi carik smpi jmp..tetibe mama aku ckp… mama : carik ape bang?? aku : lilin mama : mne ade, da abes aku : erk:| aku pun mls nk carik aku tros siap2…da nk grak kuwa tetibe aku rse cm laen…aik npeaku ta pakai bju earth hour yg aku beli tu (susah2 aku ulang alik 2 kali, time nk g layan earth hour aku hampir2 telupe nk pakai) sepet tol…aku patah balik ke rumah..aku sarong la bju earth yg aku beli tu…rm30 tu….mahal aah….tp samat cantek..kekekeke Den aku g pick up azim kt gombak dan ayun kt ampang park…jalan mmg super jem…adesh…penat tol pandu laju. Da la demam..batuk pun ta abes lagi, adoi…tp sebab aku nk sapot untuk mengurangkan pemanasan global, aku selambe je redah….kekekeke Sampai kt bukit ampang tu dlm kol7 cmtu…samat agak awal sampai…ade jgk la paking *kete aku smart for2..so muat utk paking yg kecil2..kekekekeke…den siap2 pasang lilin *lilin dibekalkan oleh udey (thanks udey) Kol bpe ntah blk…den g mkn kuey tiow yg sedap & nasi lemak yg super lamat…….

1

2

3

4

5

*gama udey yg tangkap udeynye gama

6

7

*harap dapat berjumpe lagi pada laen kali….thanks

Muhammad Hafiz Ally ™ | Photographer Tel – 012-67.111.97

Email – enquiry@hafizally.com | muhammadhafizally@gmail.com Yahoo Messenger –

YM | P_Syk0 Website – http://www.Hafizally.com

Stock photos – http://www.flickr.com/hafizally

Personal Blog – https://hafizally.wordpress.com

Hafiz Ali's Facebook profile

Advertisements

2 Responses to “Earth Hour 2009 menghampakan!!!”

  1. haha..asal menghampakan beb? sebab puyu xde kan kan kan?

    nak ikut dowh..dem ar..

  2. hafizally Says:

    puyu – wak lu..
    tade la…sbb malaysian ta sapot la….

    terang bederang KL tu…
    psl tu aku hampa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: