Berjumpe kawan sekolah teknik PORT DICKSON

Salam, super sonok aku ble dpt jmp balik clasmate time skula kt teknik dlu….asalnye aku nie continue skula kt teknik port dickson, jurusan pengurusan perniagaan.. Dalam hati nie mmg ta minat..tp parent dah suro..nk ke tanak….g je la…bkn g mne g blaja..so aku pun blaja la kt teknik tu utk beberapa bulan..lepas tu…hehehe paham2 dah la….

Dah bape kali rancang nk jmp (secara besar2an @ kecil2an) tp kali nie bru jd, alhamdulillah 22hb February…itu pun ade yg tanak g atas sebab2 tertentu…so yg ade hafiz, zul, cikin, din, elyda dan ain(datang lamat, next time lamat aku lastik ko gne lastik posmen)

Kiteorg pun kumpol kt seremban parade dlm kol1 tghari…dlm pale nie mmg bnyk plan…ini la itu la….bese la kan…nk lepas rindu…hahaha…so sume da ade…bergeraklah ke seremban2 utk menonton….tp ble smpi jusco kt seremban2 tu ‘kredit card’ cikin taley lak nk draw det..so g seremban2 tu just men tumbok2 je habis la rm3….hahahaha…

Den kiteorg berpatah balik ke terminal 1 utk berkaraoke…hahaha..(aku mmg ta penah karok2 nie, sore bkn sedap) tp jage hati mmbr, slambe je karok…sore cikin n apek, hush memang sedap..masok aa AF(kiteorg vote aaa)..sambil tu tggu la si ain gangster smpi..hahaha…pas da karok tu masing2 lapar…huh kuwa da nage masing2….mne nk g….cikin suggest g ‘senawang’.. katenye char kuey tiow situ sedap…ape lagi..jalan2 carik makan…ble da half way (bru smpi ampangan)…cikin call…

——————————————————————————————————–

cikin : weiyh kt sebelah kiri nie weiyh..da terlepas pusing balik CEPAT!!!
ain : la nie bkn senawang..nie ampangan
zul, aku : gelak besar (hahahahahaahahahahah)…

——————————————————————————————————-

Sampai2 je kt kdai mkn tu…sume carik toilet..sejuk la katekan baru pas hujan..hahaha…den g carik kdai makan yang dihajati..hah da 2kali pusing ta jmp2 jgk…last2 cikin jmp..ddk la amek order dan harap bersabar menunggu…

Makan2(aku malas nk cite ape  yg jd kt kdai mkn tu, ta bek cite psl keburukan org, bkn psl kiteorg tp psl gerai mkn tu..so pepaham je la) den bersurai…wahhh rindu seyh, cm tanak balik je..bpe puloh tahun ta jmp…
huuuu…(ye ke puloh2 tahun)hahaha…ape2 korang mmg best….walaupun jarang jmp..tp aku rse kite mmg rapat..klu ade yg nk kawen…jempot2 la ok…

Nie ade la sekeping dua gama yg aku dan DIN amek sepanjang perjalanan…harap dapat mengubati rindu2 yg ta terubat….hahaha gelimat……

Salam…

1

2

3

2.1

4

5

6

7

8

9

11

10

*Pas nie nk g mne lak???? make sure 1 klas join…WOKEYH!!!!

MUHAMMAD HAFIZ
Creative Photographer
+60126711197
muhammadhafizallyphotography

Hafiz Ali's Facebook profile

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: